Midhem rekryterar Henrik Svantesson som VD

Midhem Projektutveckling AB rekryterar Henrik Svantesson som VD. I rollen som VD skall Henrik fokusera helhjärtat på utveckling av bostadsrätter i attraktiva lägen.

Henrik har en gedigen karriär från Skanska Nya Hem där han under 10 år har arbetat med försäljning och utveckling av bostadsrätter. Senast i rollen som försäljningsansvarig av flertalet projekt i Stockholm och Göteborg.

“Mina erfarenheter från projektutveckling och försäljning kommer väl till pass i mitt arbete på Midhem och jag ser fram emot att arbeta med projekten hela vägen från råmark till färdigt boende. Midhems koncept med fokus på trygghet, omsorgsfulla val och tidlös design känns helt rätt i tiden.”

Henrik Svantesson tillträder sin tjänst på Midhem den 1:e mars och kommer att utgå från kontoret i Halmstad.

För mer information:

Andreas Granberg, VD Eirhem

Andreas.granberg@eirhem.se, 0733-23 21 52