Enormt intresse för strandnära bostadsrätter vid Apelviken

Uppslutningen var stor när Midhem i helgen startade försäljningen av 72 bostadsrätter i det strandnära läget vid Apelviken utanför Varberg. Drygt 250 personer kom till säljstarten och över 70 lägenhetsbokningar gjordes på ett par timmar.

Att intresset för lägenheterna nära Apelvikens strand, ett bostadsområde som går under namnet Glimmervyn, skulle vara stort – det hade Midhem redan på känn. Ändå överträffade säljstarten i söndags alla förväntningar. Över 140 sällskap – cirka 250 personer – kom och många ville boka sin lägenhet redan på plats. Närmare bestämt 74 bokningar till de 72 bostadsrätterna och många bokade även efter visningen.

-Det är mycket roligt såklart. Det är ju ett fantastiskt läge och väldigt fina lägenheter vi erbjuder vid Apelviken – de som flyttar in kan se fram emot en boendemiljö med hög livskvalitet, säger Henrik Svantesson, VD på Midhem.

Det nya bostadsområdet som nu växer fram vid Apelviken omfattar bostadsrätter med ljus och öppen planlösning och milsvid utsikt mot hav och vacker natur. Inflyttning beräknas till hösten 2021.

-Under säljstarten var en stor del av intressenterna över 55 år men det var även många yngre par och barnfamiljer. Det blir med andra ord ett område med stor bredd och trevlig variation, konstaterar Henrik.

I kvarteret kommer även 54 platser i ett äldreboende och 35 trygghetslägenheter för äldre att byggas. Totalentreprenör för samtliga bostäder är MTA Bygg och Anläggning som även är byggherrar tillsammans med Eirhem, Midhem, Trollängen Bostad och Wilgus Invest.

-Bokningen är öppen fram till fredag och nästa vecka börjar mäklarna boka in tider för att skriva avtal, hälsar Henrik Svantesson.

För mer information:

Henrik Svantesson, VD Midhem

henrik.svantesson@midhem.se, 0722-40 62 29

Daniel Falk, Marknadschef Midhem

daniel.falk@midhem.se, 0705-88 03 35

För att ladda ner bilderna högupplöst. Klicka HÄR